Volume500

Om du behöver ordentligt med prestationshöjning kan Volume 500 vara svaret som du väntat på, mycket tack vare att du får flertalet fördelar som ökad spermaproduktion, men även ett ökat blodflöde för en kraftigare erektion och bättre kvalitet på själva utlösningen.

Med denna produkt kan du prestera lika väl i sängen som de allra bästa porrstjärnorna inom sexindustrin, en enorm fördel som utöver de positiva fördelarna även förbättrar din självkänsla. Med Volume 500 kan du njuta av sex som aldrig förr och med en långvarigare erektion blir din partner garanterat lyckligare och nöjdare.

Öka spermamängden med Volume500

Volume 500 info och fakta

Detta kosttillskott innehåller zink och dopamin för att på ett naturligt sätt ge dig ett kraftfullt verktyg som inte har några farliga ingredienser. Volume 500 marknadsförs dessutom helt lagligt inom EU, dock är det alltid bra att vidta försiktighetsåtgärder då detta är ett växtbaserat kosttillskott.

Några saker som du bör vara försiktig med är om du lider av högt blodtryck, hjärt- eller leverproblem, eller om du har dokumenterade medicinska problem med din prostata. Du bör även undvika detta tillskott om du använder antidepressiva läkemedel. Du bör också kontakta din läkare om du är det minsta osäker, eller om du lider av någon annan sjukdom som vi inte nämnde.

Volume 500 är inget läkemedel vilket även innebär att du inte behöver ha något recept för att beställa det, däremot är det växtbaserat och innehåller bland annat Apium graveolens, Ganoderma lucidum, samt Protodioscin/ Tribulus terrestris. Du hittar även L-dopa (dopamin) / mucuna pruriens och zink i innehållsförteckningen.

Alla de olika örterna och ingredienserna tillsammans bidrar till de ökade positiva effekterna med denna produkt, men för att ge dig en bättre sammanfattning listar vi några av dem nedan:

Apium graveolens

Denna växt har flera positiva egenskaper, exempelvis att den för ut giftiga ämnen vid själva ämnesomsättningen, ökar förbränningen, motverkar astma och verkar mineraliserande. Den innehåller även en hög halt av alkaloider som verkar lugnande i kroppen och även antiepileptiskt.

Växten innehåller också vitamin A, B, C och P, samt mineraler och spårämnen. Utöver detta har den ofta använts som afrodisiakum enda sedan antikens romarrike.

Ganoderma lucidum

Denna växt benämns som Reishi i Japan, eller Ling Zhi i Kina. Det är egentligen en svamp och tillhör familjen basidsvampar som ofta används inom kinesisk medicin. Den stimulerar immunsystemet och används bland annat för att behandla olika cancerformer, men den kallas också för ”den gudomliga växten” för att den arbetar direkt i det manliga könsorganet som påverkar hormonnivåer, samt själva blodflödet i mannens penis.

När det gäller användning av denna produkt rekommenderas 1 tablett om dagen, men endast i samband med en måltid. Överskrid inte den dagliga dosen och ta ej fler tabletter för att försöka öka effekten.